Fényképekből Animációs Videó! Ajándék az egész családnak.
3 lépés a megvalósításig
1.
A stúdió családi vállakozás, ezért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megnézzük aktuális megrendeléseink mellett milyen határidővel tudjuk vállalni a képvetítés elkészítését. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak érdeklődés és az email címeddel sem élünk vissza!
Név :
email
Kérünk írd meg milyen alkalomra lenne
a videó és mikorra kellene elkészülnünk:

Képekből Videó, Szabadtéri vetítés.

 

2.
Ha megkaptad válaszunkat, és minden feltétel megfelel, válaszd ki a fényképeket, amelyeket a vetítésben szeretnél viszontlátni. Egy képet se hagyj ki a válogatásból rossz minősége miatt, lehet szakadt, kifakult, piros szemekkel teli, retusáljuk.

Ha tudod milyen háttérzenével lenne a legjobb a vetítés, kérünk küldd el a szám(ok) címét, egyébként ránk bízhatod a zenét.

Körülbelül 10 képet használunk fel egy percnyi videó elkészítéséhez. Alkalomtól függően 3 - 10 perces vetítést javaslunk.

 

3.
A digitális képeket legegszerűbben a mammutmail.com wevoldalon keresztül küldheted el. Miután elkészültünk a vetítéssel előre megnézheted mielőtt átvennéd és akkor még módosíthatunk rajta. Amikor teljesen elégedett vagy a képvetítéssel letöltheted jó minőségben, illetve a DVD-ét is átadjuk. Ekkor történik a fizetés is, előleget nem kérünk.

A képfeltöltő fejlesztés alatt áll
e-mail
jelszó

 

Ha digitalizálás nehezen oldható meg, személyesen is átadhatod a képeket Budapest belvárosában, vagy ha kényelmesebb postán is elküldheted. A személyes átvételt jobban szeretjük, mert pár szót hozzá lehet fűzni a képekhez, de szerencsére a postában sem csalódtunk még.

A DVD személyre szóló külsőt kap, a borítóra és közvetlenül a DVD-ére is egy-egy személyes fényképet nyomtatunk. Kérheted díszdobozban, a borító és csomagolás tervezetét is elküldjük mielőtt nyomtatnánk. Így nem csak jó program, hanem átnyújtható ajándék is lesz a vetítés után.

A kapott fényképeket bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki, vagy mutatjuk meg másoknak és a munka végeztével véglegesen töröljük őket.

 

MISO frames - Képvetítés fényképekből
hello@animaciosfilm.hu
Orbán Gergely | +36 70 655 86 39 (Budapest)
1111 Budapest, Budafoki út 14.
flag Slideshow for Birthday>