Fényképekből kisfilm

Az általunk készített képvetítés előnye a fényképalbumokkal szemben az, hogy a fotók valóban megelevenednek a vásznon. A már sokszor látott fényképeknek az animációs technika segítségével új oldalát mutatjuk meg! Olyan részletekre is felhívjuk a figyelmet, amelyek felett elsiklana a tekintet, egy szokványos vetítésen.

Kreatív ajándék 40. 50. 60. 70. születésnapra

Filmjeinket elsősorban kerek jubileumokhoz ajánljuk, 40.-50.-60.-70. születésnapra, mert a vetítés nem csak kreatív ajándéknak, hanem a nagy családot és barátokat szórakoztató programnak is kiváló. Az ilyen személyre szóló kisfilm még ismeretlen műfaj, ezért az újdonság varázsa igazi meglepetést tud okozni! Bízz meg kreativitásunkban és tapasztalatunkban!

Kivitelezés

- Válogasd ki a képeket amiket szívesen viszontlátnál a filmben. Egy perchez körülbelül 15-20 fényképet használunk fel.
- A fényképeket személyesen vesszük át, de ha kényelmesebb elküldheted postacímünkre is.
- A kész művet előre megnézheted egy titkosított oldalon mielőtt átvennéd és ilyenkor még módosíthatunk rajta.
- A kapott fényképeket bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki, vagy mutatjuk meg másoknak és a munka végeztével véglegesen töröljük őket.

További információt a kivitelezésről ide kattintva találsz

Filmjeinkről mondták...

"Kedves Fiúk! Ezúton szeretném megköszönni azt a filmet, melyet rólam készítettetek az 50. születésnapomra. Zseniálisak vagytok, hatalmas meglepetést és örömet okoztatok családomnak, barátaimnak, és természetesen nekem is!"

"Hatalmas sikert aratott a film, a mamák pityeregtek, a fiatalabbak (mi) nagyokat röhögtünk, a még fiatalabbak meg néha nem is értették miért is kell egy villogó indexű Polskinak ekkorákat sikongatni?!"

"A filmet már kb. tízszer megnéztem. Nekem nagyon tetszik és rendkívül meghatódtam. (A zene telitalálat!) Nem vagyok túl érzékeny lélek, de most elsírtam magam. Köszönjük az szép emléket és az élményt! Ez a film örök emlék lesz számunkra!"

Kérd ingyenes árajánlatunkat!

Mivel a stúdiót egy testvérpár alkotja, befogadóképességünk korlátozott. A meglévő megrendeléseink számától függően az is változó milyen határidővel tudjuk vállalni a kisfilm elkészítését és mennyiért. Add meg
emailcímedet
és a nevedet
és elküldjük az épp aktuális információkat. Az űrlap kitöltése nem számít megrendelésnek, csak érdeklődésnek, ingyenes, és az email címeddel sem élünk vissza! Telefonon is elérsz minket: +36 70 272 90 05

MISO frames - Kreatív Képvetítés
Személyre Szóló Ajándék Születésnapra!

Orbán Kristóf | +36 70 272 90 05
misoframes@gmail.com
Levelezési cím: Budapest 1122 Székács utca 18.