Baba született

Kreatív Videó a Baba Első Születésnapjára

A gyerek születésének öröme talán semmihez sem hasonlítható. A baba első éve sokkal többnek tűnik, mint valójában. Amilyen gyorsan változik gyermekünk olyan gyorsan változunk mi is. Ez az időszak rengeteg élményt és örömet ad, ennek megörökítésében segítünk mi. A főszereplőnek ugyan pár évre szüksége van, hogy értékelni tudja a vetítést, de addig is a film nagy öröm a szülőknek, és talán még nagyobb ajándék a nagyszülőknek és az egész családnak.

 


Az első naptól az első évig.

Legkedvesebb visszajelzéseink

"Köszönöm szépen az anyagot! Ma reggel megnéztük a filmet: könnyesre nevette magát, nagyon tetszett neki! sokáig néztük volna még.:)  Köszönöm! "

"Ez annyira jó, hogy negyedszer nézem, mert nem látok a könnyeimtől. Nagyon köszönöm. Óriási ajándék lesz. Helyenként annyira eltalálta az összefüggéseket, mintha ismerné a családot! (…) Nagyon köszönöm a profi munkáját. Most megnézem még párszor:)"

"A filmet már kb. tízszer megnéztem. Nekem nagyon tetszik és rendkívül meghatódtam. (A zene telitalálat!) Nem vagyok túl érzékeny lélek, de most elsírtam magam. Köszönjük az szép emléket és az élményt! Ez a film örök emlék lesz számunkra!"

 

Árak és megvalósítás

A pontos árat a képvetítés hosszúsága határozza meg.
A minőségre törekszünk elsősorban, így körülbelül 8-9 fénykép fér bele egy percnyi videóba.
A stúdió családi vállakozás, ezért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megnézzük aktuális megrendeléseink mellett milyen határidővel tudjuk vállalni a képvetítés elkészítését. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak érdeklődés és az email címeddel sem élünk vissza!

Név :
email
Mikorra kellene elkészülnünk?

Videó a baba elsőévérőlOrbán Gergely és Kristóf az AN!MI film alapítói
Ismerj meg minket jobban >
AN!MI film - Baba születésekor
Ajándék a családnak és nagyszülőknek

animifilm@gmail.com
Orbán Gergely | +36 70 655 86 39 (Budapest)
1012 Budapest, Kuny Domokos utca 17.
flag A Baby Has Been Born! slideshow>