Képvetítés Esküvőre! Kreatív, humoros videó fényképekből!

Esküvői Képvetítés Régi Családi és Új Fényképekből

A szép hagyományok mellett egy új szokás jelent meg az esküvői programok csokrában: az esküvői képvetítés, a gyerekkori és újabb fényképek bemutatása. A násznép számára mindig érdekes a pár múltjába betekintést nyerni. De amíg a tortát a cukrász készíti, a ruhát pedig a szabó, addig a képvetítést valamelyik ismerősünk. A fényképek egymás utáni vetítése pedig, a násznép egy részének unalmas lehet! Pedig az est fénypontja lehetne. Ha ránk bízod a videót garantáljuk, hogy elsöprő sikre lesz a programnak!

 

Gyakran keverjük a gyermekkori képeket esküvői vetítéskor,
de van, hogy külön-külön kerül bemutatásra

Meglepetés az Ifjú Párnak és a Násznépnek

Bízd kreativitásunkra és több éves tapasztalatunkra a vetítést és maradandó élményben lesz része az egész násznépnek. Ha jó időzítéssel, az esküvői torta előtti sötétben kerül levetítésre a film, a hatása felülmúlhatatlan!


Ez a fajta vetítés egyáltalán nem ismert,
ezért igazi meglepetést tud okozni!

A kapott fényképeket bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki, vagy mutatjuk meg másoknak és a munka végeztével véglegesen töröljük őket.


Még több videó részletet láthatsz instagramunkon: AN!MI instagram

Legkedvesebb visszajelzéseink

"Nagyon jól sikerült az eljegyzés, amihez nagyban hozzájárult a kisfilm, amit készítettetek. Ezúton is NAGYON KÖSZÖNJÜK! Nagy meglepetés volt,mert igazából még senki sem találkozott ehhez hasonlóval. A fiataloknak is nagyon tetszett, és a családon végignézve éreztem, hogy ez volt az a meglepetés, amit oda álmodtam. Köszönöm a megvalósítást!"

"A videónak hatalmas sikere volt, mondhatni felváltva tátott szájjal és nevetve nézte végig a násznép. A menyasszony anyukája pedig megjegyezte, hogy a szertartást ugyan kibírta könnyek nélkül, de bezzeg a videóval sikerült megríkatni őt :) Mégegyszer nagyon köszönöm a gyors és gyönyörű munkát!"

"Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkátokat, eszméletlen nagy sikert arattunk a kisfilmmel! Megható és vidám is volt egyben, mindenki a hatása alá került. Azóta már többször megnéztük, és a családban kézről-kézre jár a dvd. Mellettünk a szüleinknek okozott még igazán felejthetetlen élményt. Igazán köszönjük :)"

 

Árak és megvalósítás

A pontos árat a képvetítés hosszúsága határozza meg.
Az árlistánk 80 ezer forinttól indul.
A stúdió családi vállakozás, ezért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy milyen határidővel, milyen hosszúságú vetítést tudunk vállalni. Elég változó, egy-két hét vagy két hónapos határidőt tudunk mondani általában. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, és az email címeddel sem élünk vissza!

Kérünk írj az
Email animifilm@gmail.com
címre, elég az
- esküvő dátumát megírni,
- bármilyen egyéb fontos információt,
Válaszunkban a megvalósítás minden lépését elküldjük, az épp aktuális pontos árakkal együtt.

Az animációs képvetítés készítői.Orbán Gergely és Kristóf az AN!MI film alapítói
Ismerj meg minket jobban >
AN!MI film - Esküvői Képvetítés,
Esküvői kisfilm régi fényképekből
Telefon AN!MI instagram
Email animifilm@gmail.com
Telefon Orbán Gergely | +36 70 655 86 39
Levélcím 1012. Bp. Kuny Domokos utca 17.
Ajándék fényképekből Birthday&Wedding Slideshow