fényképekből ajándék
kreatív ajándéknak is jó

Fényképekből Kreatív Videó

Műhelyünkben készített képvetítés előnye a fényképalbumokkal szemben az, hogy a fényképek valóban megmozdulnak a vásznon. A már sokszor látott képeknek az animációs technika segítségével új oldalát mutatjuk meg. Humoros, kreatív stílusban használjuk fel a régi fényképeket, és olyan részletekre is felhívjuk a figyelmet, amelyek felett elsiklana a tekintet, egy szokványos vetítésen. Férfinak, nőnek egyaránt igazi meglepetés jubileumi születésnapkor.

 70. születésnapra készült vetítésből részlet.
A régi kifakult, megrongálódott képeket retusáljuk mind.

"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben hanem, hogy mennyi élet volt éveidben."

Filmjeinket elsősorban a 40.-50.-60.-70. születésnapra, mert a vetítés nem csak kreatív ajándék, hanem a nagy családot és barátokat szórakoztató program is egyben. Az ilyen személyre szóló kisfilm még ismeretlen műfaj, ezért az újdonság varázsa igazi meglepetést tud okozni! Bízz meg kreativitásunkban és tapasztalatunkban, és igazi meglepetést okozhatsz!

A kapott fényképeket bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki, vagy mutatjuk meg másoknak és a munka végeztével véglegesen töröljük őket.

 


Ez a videó egy 40. születésnapra készült videóból részlet.
A háttérzenét szabadon választhatod, vagy ránk bízhatod.

Legkedvesebb visszajelzéseink

"Az est fénypontja a filmvetítés volt! Férjem arcán az összes pozitív arcjáték felfedezhető volt a vetítés alatt, mert én sokszor láttam a filmet, így őt figyeltem. Ezt természetesen fényképek sorozatával is megörökítettük. Először csodálkozott, aztán meglepődött, volt, hogy mosolygott és nevetett... és volt ahol meghatódott, és könnybe lábadt a szeme. Csodálatos ajándékot kaptam tőletek-mondta. a film profi munka. Az egész családnak nagyon tetszett, és azóta már többször is megnéztük."

"Kedves Gergő! Nagyon jól sikerült a buli,mint ahogy én is, sírt és örült egyszerre a bátyám és mindenki mást is meghatott,miközben nevettek... nagyon kedves gesztus ez a kisfilm,a legszebb ajándék és örök emlék :) Köszönöm még egyszer és százszor még legalább a segítséget, hogy emlékezetes pillanatokat szereztetek egy nagyszerű embernek.(...)és szíveteket beleadva dolgoztok,hogy másoknak kellemes meglepetést okozzatok. Sok munkát kívánok,hogy minél több ember átélhesse,amit nekünk már sikerült általatok :D"

"A filmet már kb. tízszer megnéztem. Nekem nagyon tetszik és rendkívül meghatódtam. (A zene telitalálat!) Nem vagyok túl érzékeny lélek, de most elsírtam magam. Köszönjük az szép emléket és az élményt! Ez a film örök emlék lesz számunkra!"


 

Árak és megvalósítás

árakA pontos árat a képvetítés hosszúsága határozza meg.
fényképek számaKörülbelül 8-9 képet használunk fel egy percnyi videó elkészítéséhez.
A stúdió családi vállakozás, ezért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megnézzük aktuális megrendeléseink mellett milyen határidővel tudjuk vállalni a képvetítés elkészítését. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak érdeklődés és az email címeddel sem élünk vissza!

Név :
email
Mikorra kellene elkészülnünk?
Animációs képvetítés Orbán Gergely és KristófOrbán Gergely és Kristóf a MISO frames alapítói
Ismerj meg minket jobban >
MISO frames - Fényképekből Ajándék
40. 50. 60. 70. Születésnapra

misoframes@gmail.com
Orbán Gergely | +36 70 655 86 39 (Budapest)
1012 Budapest, Kuny Domokos utca 17.
flag Slideshow for Birthday>