Fényképekből Animációs Videó! Ajándék az egész családnak.
3 lépés a megvalósításig
1.
A stúdió családi vállakozás, ezért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megnézzük aktuális megrendeléseink mellett milyen határidővel tudjuk vállalni a képvetítés elkészítését. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak érdeklődés és az email címeddel sem élünk vissza!
Név :
email
Kérünk írd meg milyen alkalomra lenne
a videó és mikorra kellene elkészülnünk:

Képekből Videó, Szabadtéri vetítés.

 

2.
Ha megkaptad válaszunkat, és minden feltétel megfelel, válaszd ki a fényképeket, amelyeket a vetítésben szeretnél viszontlátni. Egy képet se hagyj ki a válogatásból rossz minősége miatt, a szakadt, elszineződött képeket retusáljuk.

Ha tudod milyen háttérzenével lenne a legjobb a vetítés, kérünk küldd el a szám(ok) címét, egyébként ránk bízhatod a zenét.

Körülbelül 8-9 képet használunk fel egy percnyi videó elkészítéséhez. Alkalomtól függően 4 - 10 perces vetítést javaslunk.

 

3.

Ha a képek személyes átadása nem megoldható, digitálisan is elküldheted őket. Miután elkészültünk a vetítéssel előre megnézheted az elkészült alkotást mielőtt átvennéd és ilyenkor még módosíthatunk rajta.
Amikor teljesen elégedett vagy a képvetítéssel letöltheted jó minőségben, illetve a DVD-én is átadjuk. Ekkor történik a fizetés is, készpénz vagy utalás formájában, előleget nem kérünk.

 

A DVD személyre szóló külsőt kap, a borítóra és közvetlenül a DVD-ére is egy-egy személyes fényképet nyomtatunk. Így tárgyi ajándékot is át lehet adni, a DVD borító tervezett képét is elküldjük mielőtt kinyomtatnánk.

A kapott fényképeket bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki, vagy mutatjuk meg másoknak és a munka végeztével véglegesen töröljük őket.

 

MISO frames - Képvetítés fényképekből
misoframes@gmail.com
Orbán Gergely | +36 70 655 86 39 (Budapest)
1012 Budapest, Kuny Domokos utca 17.
Bővebben>
flag 3 Steps to Get Your Slideshow>