Fényképekből Animációs Videó! Ajándék az egész családnak.
3 lépés a megvalósításig
1.
A stúdió családi vállakozás, ezért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megnézzük aktuális megrendeléseink mellett milyen határidővel tudjuk vállalni a képvetítés elkészítését. A pontos árat a képvetítés hosszúsága határozza meg, az árlistánk 50 ezer forinttól indul. Érdeklődés küldése nem kötelez semmire, és az email címeddel sem élünk vissza!
Kérünk írj az
Email animifilm@gmail.com
címre, elég az
- ünnepség dátumát megírni,
- milyen alkalomra lesz,
- bármi kérdést
Válaszunkban a megvalósítás minden részletét elküldjük, az épp aktuális pontos árakkal együtt.
Képekből Videó, Szabadtéri vetítés.

 

2.
Ha megkaptad válaszunkat, és minden feltétel megfelel, válaszd ki a fényképeket, amelyeket a vetítésben szeretnél viszontlátni. Egy képet se hagyj ki a válogatásból rossz minősége miatt mert a szakadt, elszineződött képeket retusáljuk.

Ha tudod milyen háttérzenével lenne a legjobb a vetítés, kérünk küldd el a szám(ok) címét, egyébként ránk bízhatod a zenét.

Körülbelül 8 képet használunk fel egy percnyi videó elkészítéséhez. Alkalomtól függően 3 - 10 perces vetítést javaslunk.

 

3.

Ha a képek személyes átadása nem megoldható, digitálisan is elküldheted őket. Miután elkészültünk a vetítéssel előre megnézheted az elkészült alkotást mielőtt átvennéd és ilyenkor még módosíthatunk rajta.
Amikor teljesen elégedett vagy a képvetítéssel letöltheted jó minőségben. Ekkor történik a fizetés is, készpénz vagy utalás formájában, előleget nem kérünk.

 

 

 

Még több videó részletet szeretnél látni? Több filmből láthatsz részletet az instagram oldalunkon: AN!MI instagram

 

AN!MI film - Képvetítés fényképekből
Telefon AN!MI instagram
Email animifilm@gmail.com
Telefon Orbán Gergely | +36 70 655 86 39
Levélcím 1012. Bp. Kuny Domokos utca 17.
Ajándék fényképekből Birthday&Wedding Slideshow